Ontroerend goed!
Ontroerend goed!
 

Over ons

U verkoopt? Wij verkopen voor u!

Onze filosofie: vastgoed is een bijzonder goed.

Wij zien vastgoed als een bijzonder goed. Zelfs na al die jaren is de verkoop ervan ook voor ons als professionals geen alledaagse gebeurtenis. Daarom stellen we uw vastgoed niet voor in een etalage, maar geven we kandidaat-kopers zo veel mogelijk informatie via onze website. Die wordt continu up-to-date gehouden en bevat behalve professionele fotoreportages ook gedetailleerde informatie over elk pand dat we verkopen.

Omdat we veel belang hechten aan persoonlijk contact, nodigen we kandiaat-kopers en klanten graag uit om een afspraak te maken bij ons op kantoor, in de Blue Lofts in Hasselt. Deze knappe locatie is trouwens hťt bewijs dat vastgoed voor ons een unieke waarde heeft.

Het toegewijde Optie M team. †

Optie M wijkt af van het klassieke makelaarskantoor met uitstalraam: "Want het kopen van vastgoed is een zeer persoonlijk en geen alledaags gebeuren". Het kantoor biedt raad op maat en bemiddeling bij verkoop en verhuring, advies bij nieuwbouwprojecten en verkavelingen van gronden en schattingen van onroerende goederen.

  • Optie M is†sterk persoonlijk†gericht. Als u deze ingrijpende gebeurtenis goed, soepel en correct wil laten verlopen doet u er goed aan om met Carine & Mariek te gaan praten.
    U zal tot de ontdekking komen dat bij ons kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat we officieel erkende deskundigheid in huis hebben.
  • Wij komen graag†bij de mensen thuis. Wij beschikken over een kantoor op een toplocatie, maar veel mensen praten over een belangrijke zaak zoals het verkopen van hun vastgoed liever thuis aan de vertrouwde tafel... Geen enkel probleem. U kan vrijblijvend een afspraak maken bij ons op kantoor of wij komen bij u langs.
  • Wij doen een†gratis waardebepaling. De verkoop van uw woning begint met een juiste waardebepaling.
  • Geen verkoop,†geen enkele kost. U betaalt ons enkel en alleen bij effectieve verkoop van uw onroerend goed.
  • U krijgt van ons†een kwaliteitsgarantie. Indien u zou vaststellen dat wij onze contractuele verplichtingen niet nakomen, kan u de overeenkomst kosteloos beŽindigen.
  • Wij†volgen uw dossier†op tot na de notariŽle akte.
  • Wij zijn†permanent aanwezig op het internet†op de grootste en bekendste websites.
  • Wij zorgen voor†doelgerichte publiciteit†voor uw pand.
Erkend vastgoedmakelaar
BIV nr. 512950 - Mariek Martens

Contacteer ons

OPTIE-M

Lazarijstraat 156/1
3500 Hasselt

Tel. +32 11 23 11 01

www.optie-m.be

info@optie-m.be

BTW-BE 0735590194